Deratizacija…

Glodari su konstantan problem!!!

Deratizacija podrazumeva skup mera i postupaka kojima se suzbijaju štetni glodari kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Glodari su konstantan problem na globalnomm nivou. Suzbijanje glodara se vrši decenijama, sprecava se širenje bolesti, štete i  stresa. Štetni glodari svojom brojnošću, načinom života i ishrane nanose ogromne ekonomske štete, a kao rezervoari, prenosioci i izvori mnogih zaraznih bolesti narušavaju zdravlje ljudi.

Deratizacija se primenjuje u cilju smanjenja broja štetočina koje štete uskladištenim proizvodima i predstavljaju opasnost javnom zdravlju. Prisustvo glodara  utiče na prenos različitih bolesti. Deratizacija se sprovodi da bi ukupan broj štetočina se sveo na minimum radi održavanja zdravlja i stabilnosti sistema. Kontrola i suzbijanje pacova, miševa i drugih štetnih glodara zbog njihove sposobnosti da brzo povećaju svoju populaciju, mora se redovno vršiti.

U cilju pružanja potpune i pravilne zaštite usluga deratizacije, profesionalne obaveze naše DDD službe su:

  • Obilazak infestiranih objekata radi utvrđivanja prisustva i procene brojnosti određene vrste i mesta nastajanja štetočina.
  • Procena opšteg higijensko-tehničkog stanja objekta.
  • Izbor preparata, uređaja za aplikaciju i vremena za optimalan tretman.
  • Praćenje infestacije (kontrola nakon izvršenih radova) u tretiranom objektu.
  • Održavanje stanje objekata na ekonomski i ekološki zadovoljavajućem minimumu pravovremenom primenom deratizacije.

Za deratizaciju koristimo preparate antikoagulativnog delovanja u obliku peleta. Mamci će biti postavljani u unutrašnjosti objekta u ekološke kućice obeležene i evidentirane po planu objekta.

***POSEDUJEMO SVE VAŽEĆE DOZVOLE, SERTIFIKATE IZ OBLASTI DERATIZACIJE.***

Kako Prepoznati Infestaciju Glodara

 

Miš…

Tvor…

Hrčak…

Pacov…

Puh…

Slepo Kuče…

Lasica…

Krtica…