Repelencija Ptica

Repelncija ptica mnoge podseća na usluge dezinsekcije i deratizacije, ali usluge repelencije ptica nisu ni malo slične uslugama koje se vrše za zaštitu od insekata i drugih životinja. Za kontrolu ptica koristimo razne dokazano pouzdane metode da odbijemo naseljavanje neželjenih ptica. Najčešće ptice koje nam stavraju problem u našim krajevima su golubovi, galebovi i vrabci. Nastanjuju se najčešće u kročnje drveća i naravno na odgovarajuća mesta koja pronalaze u  ili na objektima. Gnezda prave od sitnih grančica koje pronalaze u prirodi. Hrane se semenjem, voćem, povrćem i insektima. Neki od predznaka da su Vaš ptostor naselile ptice jeste pronalaženje izmeta, stinih grančica, perja i naravno ako uočite gnezdo ili ih čujete.

Neki od problema koje nam ptice nanose su:

  • Ptičiji Izmet – ostavljaju izmet unutar i na objektima
  • Agresivno ponašanje – ptice su mnogo agresivne između Marta i Septembra kada im je sezona gneždenja
  • Naseljavanje u ili na objektima – yapušavanje odvoda, prljavština koja podstiče infestaciju insekata
  • Zvuk – neke ptice su mnogo glasne, galebovi na primer mogu biti vrlo uznemirujući za poslovne i stambene objekte
  • Gneždenje na zemlji – ptice mogu da prouzrokuju značajna odlaganja u razvoju i da nanesu nepotrebne troškove ako nisu preduzete kontrolne mere na pravi način

Ptice nam u glavnom donose zdravstvene i siguronosne probleme ostavljajući izmet i uništavanje svega čega se domognu. Utvrdili smo i iskusili da ptice znaju biti mnogo naporne i destruktivne za naše zdravlje i imovinu, ptice su ipak vrlo značajne za ekološki sistem. Zato kada imate problem sa neželjenim pticama pozovite naš profesionalni tim da se pobrine za Vašu bezbednost i na legalan i pravi način oslobodi Vaš prostor od ptica.

***POSEDUJEMO SVE VAŽEĆE DOZVOLE, SERTIFIKATE ZA OBAVLJANJE USLUGA REPELENCIJE PTICA.***

Golubovi…

Vrabci…

Galebovi…